Молба към агенциите за недвижими имоти

Колеги, нека покажем  нашата подкрепа и съпричастност. Последните години бизнесът с недвижими имоти /особено агенциите в курортите ни градовете по Черноморието и Банско/ се развиваха успешно и благодарение на украинските клиенти - обикновенни хора, които винаги са се чувствали свързани с България - емоционално и исторически.


Не е ли време сега и ние да ги подкрепим? 

Защо под егидата на НСНИ не се създаде такава организация, както са направили вече нашите колеги в Румъния и Балтийските държави? 

Нямаме средства ли? 

Нямаме възможности ли? 

Нямаме позиция? 

Бих помолила Варненската и Бургаската асоциации да стартират синхронизирано под егидата на НСНИ тази инициатива. 

Нима няма празни комплекси, строители, с които да се говори да предоставят убежище на бежанците с малки деца? 

Не можем ли да наберем средства и медикаменти, които да предоставим на бежанците? Не предлагам на" Червения кръст", защото вероятно още похапват от фурмите от Дубай:) 

Нека #Националнотосдружениезанедвижимиимоти и #FIABCI България да заемат достойна позиция и подкрепят колегите и приятелите си в #УКРАЙНА, както вече го направиха нашите приятели и колеги в Румъния по идея на #DanANegulecku ( стар наш проятел) и Балтийските страни.   

                                                                              Трябваше да сме първи! Украйна е свързана исторически и емоционално с всеки от нас. Там са гробовете на нашите велики канове. Костите на Кан Кубрат и Кан Аспарух са на тази свещенна и за нас земя, която калните ботуши на агресора, заедно с наемниците чиченци газят. Моля, обявете спeшно тази инициятива! Не ми се иска, но с болка ще перефразирам думите на Радой Ралин: Сит търбух - за състрадание глух! Да бъдем хора!


Източник: Antonia Wirth


Ако и вие искате да споделите вашия опит, мисли или съвети, моля, оставете коментар  или споделете молбата с ваши колеги БРОКЕРИ!

Няма коментари:

Публикуване на коментар