Леле колеги какво ми се случи днес....

Преди малко ми се обажда една жена! От НЕ скрит номер!!!

По гласа и изглежда, че е силно развълнувана и притеснена. Вдигам аз представям се кой съм и от коя фирма и следва: 


  • Здравейте г-не обаждам се по един друг въпрос. Имам голям проблем. Живея “НАД” един от имотите, който продавате и стана голямо наводнение. Може ли да ми кажете номера на телефона на собственика  за да му се обадя “ДА МИ СЪДЕЙСТВА” ?


Аз веднага: - Да, как се казвате за кой имот става на въпрос. Ако може улица, номер,етаж!


Тя ме прекъсва и казва: - Мога да ви дам номер на обявата :-) :-) :-)


След като и казах че искам улица и номер където живее гласът и много се промени :-) вие, какво не ми вярвате ли ? Мога да ви дам номер на обявата и ми затвори!


Аз и пиша SMS и по Viber да ми изпрати къде живее и веднага ще и съдействам - ама Не :-)


Това какво е според вас ?


Лош скалъпен сценарий ?


Лошо актьорско майсторство ?


И от кого ? Крадец, клиент ?


Седя си тук и се чудя и се мая :-)


Малко ми заприлича на телефонните измами :-)


Вие какво мислите ?Ако и вие искате да споделите вашия опит, мисли или съвети, моля, оставете коментар  или споделете историята с ваши колеги БРОКЕРИ!

8 коментара:

Краси Димова каза...

Да крадец на оферти ама няма логика тя да знае какъв имот продавате освен ако няма закачена рекламка на балкона.Просто зашито с бели конци

Angelina Tsvyatkova каза...

Е, то е ясно кво е. Обажда ви се човек, който не знае къде живее!? ��

Нино Михов каза...

Да бяхте и дали номера на колега от вашия офис ������

Хани Шиакова каза...

Нови методи на брокери-крадци на оферти.

Петя Стефанова каза...

Обажда се дама, представя се с име и агенция и иска да видим един имот. Водя я аз, тя е без клиент, той не можел и много й вярвал. Прави няколко снимки. На следващия ден ми звъни, че ще оставят капаро и да й кажа името на инвеститора (въпреки, че съм казала, че това е вторична продажба). Казвам й го както и номера на сградата. Познайте дали оставиха капаро ��. На другия ден ми звъни продавача да ми каже, че някаква дама, без да се представи като брокер, му е намерила телефона и му е звъннала, че клиента й бил харесал имота и да му оставят капаро. Като се свързах, се оплетоха в лъжи. Даже и злепоставят агенцията, от която се представи, че е, защото се оказа, че не работи там.

Вероника Петрова каза...

Чувала съм и аз за подобен случай. Агенция от двама души - някаква женичка, която говори нагло и НЕброкерски и нейният мениджър-представя се за милиардер! Тук за пореден път изпъква ползата от доверени клиенти и ексклузивни договори!

Valentina Petrunova-Tomova каза...

Така е, като у нас не се работи по правилата на "белите" държави. Един имот - един брокер - една оферта! Тук е "джунгла"! Сърдете се на себе си. Един имот - "прикачили се" десет агенции. И непременно гонете двойната комисионна - ами как иначе?!

Cena Mihaylova каза...

Тъжно, много тъжно. Докато ние, българите не спрем с тези дребни, тарикатски номера не само не можем да тръгнем напред, а и никой няма да ни уважава.

Публикуване на коментар