Вижте кой какво спечели от годишните награди на Имоти нет - ВИДЕО


Агенция за недвижими имоти Ниа Пропърти Груп“ стана носител на наградата „Дебют на агенция за недвижими имоти“, която отличава компании, които са стартирали своята дейност през 2020 г. и имат една успешна финансова година.

И в новото издание на авторитетния конкурс организаторите отчитат засилен интерес и висока конкуренция при кандидатите за наградата „Най-динамично развиваща се агенция за недвижими имоти.По време на официалната церемония по връчване на престижните отличия, призовото място в категорията получи агенция „ИМОТИ ПРЕМИЕР“.

Агенция за недвижими имоти Arco Real Estate стана носител на наградата за „Реклама на имот“ на затворен комплекс от 13 луксозни еднофамилни къщи в полите на Витоша - Boyana Luxury Residence. По време на седмото издание на единствения национален конкурс в имотния сектор наградата за жилищен „Имот на годината“ спечели сграда „Сияние“ на Артекс Инженеринг АД.

Българската компания за виртуални турове Vericco стана носител на отличието PropTech за най-добро и оригинално дигитално решение в областта на недвижимите имоти. Журито в седмите „Годишни награди на Imoti.net“ отличи с приза „Най-добър сайт на агенция за недвижими имоти“сайта kupiv.bg на имотната агенция „Купи в България“.

Всяка година все по-атрактивна става наградата „Брокер на недвижими имоти на годината“, която засвидетелства индивидуалните професионални качества в бранша на всеки призьор. По време на официалната церемония по връчване на седмите годишни имотни отличия, първото място в категорията бе отредено на Цветелин Иванов от агенция Arco Real Estate.

По време на седмото издание на националните награди, в категория „Агенция за недвижими имоти на годината“ – голям бизнес, за победител бе обявена агенция LUXIMMO Finest Estates, за среден бизнес – iHOME, а за малък бизнес – агенция за недвижими имоти „Капитал Естейт“.

За поредна година „Годишните награди на Imoti.net“ дадоха възможност на потребителите сами да определят заслужилите компании и представители на сектора и определиха победителите в създадените за целта специални категории. Призовото място на отличието „Награда на потребителите - най-добър сайт на агенция за недвижими имоти“ зае сайтът banskorealestates.bg, а „Награда на потребителите - брокер на недвижими имоти“ грабна Антон Илиев от агенция за недвижими имоти КА5. Агенция LUXIMMO Finest Estates бе отличена и с „Награда на потребителите - агенция за недвижими имоти“.

По време на тържествената церемония организаторите връчиха специална награда за успешен бизнес модел на Поля Христова, управител на агенция Тенкомс и създател на сайта sdelkisimoti.bg. Специалната награда на Пощенска банка за качество на обслужването отиде при агенция за недвижими имоти „Имоти Премиер“.

Източник: Bulgaria ON AIR

Ако и вие искате да споделите вашия опит, мисли или съвети, моля, оставете коментар  или споделете видеото с ваши колеги БРОКЕРИ!

Няма коментари:

Публикуване на коментар