Интервю на Нейчо Нейчев с беокера Денис Христов - ВИДЕО



сподели с колеги в социалните  мрежи
или Коментирай

6 коментара:

Съсед каза...

Съседите не винаги знаят за продажбата на имота от долния етаж. В много от случаите собсвениците не искат комшията да знае, че продава! Това добре ли е или не ? Как мислите ?

Анонимен каза...

Денис не съм съгласен с вас за това, че не трябва да взимаме оферта Ексклузивно ако не разбираме от даден сегмент имоти. В този случай пак можете да помогнете на продавача. Най-малкото като разпратите офертата на всички ваши колеги в бранша! Все някой разбира! В този момент, когато на пазара има толкова малко оферти - трябва да се взима всичко. Какво му пречи на валия колега да отдели няколко дена и да научи всичко за търговските помещения - в случая!

Йордан каза...

Всички брокери говорят за райониране, но никой не ги спазва! Това си е самата истина! Бъдете честни със себе си!

Анонимен каза...

В момента на пазара има много продавачи, които не са на зор да продават! Слагат си цени, каквито си искат и разчитат на късмет! Каквото и да и обесняваш на тях - смисъл няма!

Морски брокер каза...

Ние пък колеги си живеем на морето и си пушим наргилето и си гледаме децата тук а и продаваме не по-малко имоти от вас! )))) Въпрос на избор! Успешният брокер е този, който живее живота си както иска и където иска )))

Анонимен каза...

Издадохте тайната! Как сега да продаваме имоти с цел отдаване под наем, колега (

Публикуване на коментар