Сделка за милиони: Пловдивчанин влезе в Платинения клуб…….

С рекордна сделка Георги Димитров, който от 17 години представлява световния бранд за посредничество с недвижими имоти RE/MAX за Пловдив, влезе в престижния Platinum Club на международната компания.


Топсделката е за продажбата на 40 декара от бивш мотокарен завод в Пловдив. С дълга и впечатляваща история, в своите най-успешни години предприятието реализира и извежда на българския и международния пазар по 27 465 мотокара, 3115 електрокара и 384 мотовлекача. Днес обаче теренът му е в активите на нов собственик, който е закупил 40 дка. Реално това е тази част от предприятието, където навремето са се произвеждали мотокарите. Днес базата се отдава под наем.


Сделката се реализира през март 2022 година, уточнява управителят на агенция RE/MAX Advantage Георги Димитров, но с нея той получи най-високото признание, присъждано досега на член на мрежата на RE/MAX България, а именно - членство в престижния RE/MAX Chairman’s Club. Освен това Димитров се класира на впечатляващото 6-о място в класацията Global TOP 100 на RE/MAX LLC, към м. май 2022 г., в сегмент индустриални имоти. Класацията бе обявена през юли 2022 г., подреждайки постиженията на най-добрите 100 измежду над 140 000 членове на глобалната Мрежа на RE/MAX от над 110 държави и територии.


Източник: marica.bg


сподели с колеги в социалните  мрежи
или Коментирай

Няма коментари:

Публикуване на коментар