⚖️ Правен въпрос: Как и от къде да си извадя копие на нотариален акт ?

Здр. как мога да намеря истенския наторален акт който потписах 2006 г ходех при нотаруса с който направехме сделката в тази година 2006 и ми каза че там са унищожени ,как може да се унищожи документ немога да повярвам ,взех от съда натурален акт който не съм потписваля тогава къщата беще двуетажна а сега триетажна измислен текст и с фалшифициран подпис ,казах им че това не е моя натурален акт и те ми се развикаха че съм отишля чак след 20 г да си търся документа ,какви институции имаме в България всички са мафия за това бягат ивеститотори и българите от чужбина не искаме да се връщаме в таз мафотска схема.

Източник: Катя Андонова


сподели с колеги в социалните  мрежи
или Коментирай

5 коментара:

Михайлова каза...

Идете в Агенция по вписванията!

Ваня Григорова каза...

Отидете в агенцията по вписванията на вашия град. Там се пазят имотните документи. Щом си спомняте годината, по лесно ще се намери акта и ще ви издадат копие.

Невелина каза...

Katya Andonova аз вадих скоро, преди месец натурален акт. Първо в кадастъра с лична карта ти дават данните от натуралния акт. После отиваш в агенцията по вписвания, даваш листа от кадастъра, правиш молба за издаване на натурален акт. Плаща се 3 лева за първа страница и всяка следваща по 2 лева. След 3 работни дни отиваш и си вземаш натуралния акт с подпис и печат. Нищо сложно!

Калин Димитров каза...

Като не можете да си намерите акта, то има и поземлен архив, на всеки парцел във едно населено място , и там е описано , точно какво има във този парцел,

Мария каза...

Вие трябва да имате екземпляр на този нотариален акт от 2006 г. , дали са ви го при сделката, търсете го у вас. Нотариуса не пази, пазят се архиви в Агенцията по вписвания.

Публикуване на коментар